Maso zpracováváme a bouráme v malém, ale moderním a profesionálně vybaveném provozu v areálu Statku Netěchovice.
Bouráme primárně maso z býků a jalovic z našich stájí v Netěchovicích a pastvin v Týně nad Vltavou. Zvířata jsou krmena senem a senáží z našich luk, a po dosažení dané hmotnosti a stáří porážena na malých rodinných jatkách. Odtud už ve čtvrtích putuje maso zpět k nám.
Zakládáme si na individuálním přístupu ke každému zákazníkovi. U nás nekoupíte žádné tašky nebo bedýnky, místo toho Vám připravíme přesně to, co si objednáte.
Potřebujete půlkilové balíčky? Nebo si raději necháte zabalit celý roštěnec a steaky nakrájíte sami? Nic není problém.
Maso necháváme zrát metodou suchého zrání ve visu na chladícím boxu, za kontrolované teploty a vlhkosti.
Při bourání jej očistíme a vakuově zabalíme podle přání konkrétních zákazníků. Dokážeme připravit takřka cokoli, od kostí na polévku, přes maso na klasické české omáčky a guláše, až po steakové speciality a netradiční řezy.
Uvedené ceny jsou za 1 kg včetně 12% DPH. Výslednán cena bude vypočítána podle hmotnosti konkrétního balíčku.
Veškeré maso je vakuově baleno
Býk / Jalovice